Hamarosan

Tervezett frissítések

Folyamatosan újabb kényelmi fejlesztések, oktató anyagok a visszajelzések alapján 2019. október-november-december Örömmel fogadunk minden visszajelzést felhasználóinktól a support@smartbooks.hu címen. Munkatársaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy kényelmesen használható, minél több automatizmust tartalmazó rendszert adjunk az Önök kezébe. A visszajelzések és kérdések alapján újabb és újabb funkciókkal, oktató anyagokkal, egyre részletesebb súgóval várjuk az érdeklődő könyvelőket és vállalkozásokat.
E-számla, számla archiválás 2020. I. negyedév Elkészül a Számlázz.hu-val közös újabb fejlesztésünk, és minden SMARTBooks Pénzügy rendszerben kiállított számla 5 évre archiválásra kerül. Így többé a könyvelőirodában sincs szükség a számlák kinyomtatására és papír formában való megőrzésére.
Bankkivonatok automatikus importálása a SMARTBooks Pénzügy vagy #profi csomagot használó vállalkozások esetén 2020. I. negyedév Mivel az európai szintű PSD2 banki szabályozás előírja a bankok számára, hogy külső szolgáltatók számára is elérhetővé tegyék az adataikat, a Számlázz.hu-val történő együttműködésnek köszönhetően minden bankkivonat TELJESEN AUTOMATIKUSAN megjelenik a könyvelő rendszerben is!
Folyamatosan, a későbbiekben Az alábbiakban felsorolt fejlesztések is a a rendszer részévé válnak következő hat hónapban. Felsorolásunk kisebb-nagyobb újdonságokat tartalmaz, amelyet részben a visszajelzések alapján, priorizálva fogunk beütemezni. Amint egy-egy verzió terve elkészül, frissítjük ezt az oldalt, és a funkciók erről a listáról átkerülnek a fenti, dátumozott bejegyzésekbe.
  • bank import Excel fájl alapján - jelenleg MT940 és ISO20022 fájlokat importálunk, hamarosan Excel alapján is fogunk
  • beállítható, ha Ön azt szeretné, hogy mindig számlakép-betekintővel nyíljon-e meg a beszállítói számla képernyő