Tervezett frissítések

Folyamatosan újabb kényelmi fejlesztések, oktató anyagok a visszajelzések alapján Örömmel fogadunk minden visszajelzést felhasználóinktól a rendszeren belül, az Üzenetküldés menüpontban. Munkatársaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy kényelmesen használható, minél több automatizmust tartalmazó rendszert adjunk az Önök kezébe. A visszajelzések és kérdések alapján újabb és újabb funkciókkal, oktató anyagokkal, egyre részletesebb súgóval várjuk az érdeklődő könyvelőket és vállalkozásokat.
Számla archiválás 2020. III. negyedév Elkészül a Számlázz.hu-val közös újabb fejlesztésünk, és minden SMARTBooks Pénzügy rendszerben kiállított számla 5 évre archiválásra kerül. Így többé a könyvelőirodában sincs szükség a számlák kinyomtatására és papír formában való megőrzésére.
Bankkivonatok automatikus importálása a SMARTBooks Pénzügy vagy #profi csomagot használó vállalkozások esetén 2020. II-III. negyedév Mivel az európai szintű PSD2 banki szabályozás előírja a bankok számára, hogy külső szolgáltatók számára is elérhetővé tegyék az adataikat, a Számlázz.hu-val történő együttműködésnek köszönhetően minden bankkivonat TELJESEN AUTOMATIKUSAN megjelenik a könyvelő rendszerben is!