SMARTBooks kiemelt funkciók

Integrált

Integrált működés

A SMARTBooks Könyvelés és Business csomagok közötti kapcsolat megteremti az üzleti, ügyviteli folyamatok és a napi könyvvitel hatékony együttműködését. Az integrációnak köszönhetően egy rendszeren belül kezelhetitek a partnertörzset, számlaadatokat, áfaanalitikát, vevő/szállító analitikát. A vállalkozás pénzügyi folyamatait és a könyvelését valós időben követi le a SMARTBooks rendszere, így nyomon követheted a számlák státuszát, azonnal rendelkezésre állnak a vezetői riportokhoz, bevallásokhoz szükséges információk. A rendszeren belül elérhető dokumentumfeltöltőben ellenőrizheted, hogy a feltöltött bizonylatképek már feldolgozásra kerültek-e. A számlaképek mindig megjelennek a számlák mellett, nem kell dossziékban keresgélni.
Integrált
Párhuzamos
Párhuzamos

Párhuzamos munkamenetek

A SMARTBooksba meghívhatod munkatársaidat, hogy közösen dolgozzatok, illetve ha szükséges, külső tanácsadót, könyvelőt, könyvvizsgálót is. SMARTBooks Businessben akár több szerepkört is tudsz választani. Minden bizonylatnál elérhető a megjegyzés írás lehetősége, ahol üzenni is tudtok egymásnak. A rátok kiosztott feladatokról azonnal értesültök, hiszen értesítést küld a rendszer, ha egy kolléga megemlített téged egy bizonylatnál vagy egy feladatban. Ezen kívül beállíthatsz magadnak további értesítési szabályokat, akár bizonylat létrehozására, akár sikertelen számlafeldolgozásra, széles a választék. A párhuzamos munkamenet a Könyvelő és a Business csomagban történő együttműködésnél is hatalmas előny, a könyvelőd azonnal látja az általad rögzített bizonylatokat, illetve a mindkettőtök által elérhető Dokumentumkezelőbe feltöltött számlaképeket és egyéb csatolmányokat.
Papírmentes

Papírmentes

A könyvelőddel és a munkatársaiddal való együttműködés során nincs szükség arra, hogy papír alapon is elérhetőek legyenek a számlaképek, szerződések, egyéb dokumentumok, hiszen mindent, amire szükségetek van feltölthettek a "Dokumentum" menüpontban. Egyrészt lehetőséged van a bizonylatokhoz, partnerekhez, termékekhez dokumentumokat, szerződéseket, engedélyeket, terveket, fényképeket csatolni külső forrásból. Másrészt a feltöltött dokumentumokat a SMARTBooks rendszerén belül az általad tetszőlegesen létrehozott mappákba rendezheted, és hozzácsatolhatod a megfelelő bizonylathoz. Itt tárolhatod a lementett bankbizonylatokat, pénztárbizonylatokat, vevő számlákat, szállítói számlákat, vegyes bizonylatokat, illetve bármilyen szerződést, engedélyt. Fontos tudni, hogy ezen a menüponton keresztül kommunikálni tudnak egymással a SMARTBooks Business és a SMARTBooks Könyvelés felhasználói, mert mindkét oldal látja a feltöltött fájlokat. Ezt a menüpontot díjmentesen használhatja a SMARTBooks-ot használó könyvelők minden ügyfele. Cégvezetőként elég regisztrálnod a SMARTBooks Business csomagra, 30 napig díjmentesen használhatod, és ha nem fizetsz elő, akkor is nyertél egy tárhelyet, amit a SMARTBooks-os könyvelőddel közösen használhatsz.
Papírmentes
Biztonság
Biztonság

Biztonság, bárhol, bármikor elérhető

A SMARTBooks felhőalapú, webes szoftver, amely helytől függetlenül, online bárhol, bármikor elérhető, 0-24 órában, a hét bármely napján. A rendszer biztonságos https kapcsolatot használ, titkosítással garantálja a szerver és a felhasználó böngészője között mozgó adat biztonságát. A felhő alapú, weben elérhető alkalmazásnak köszönhetően nem kell telepíteni a programot a számítógépedre. Ennek több előnye is van. Egyrészt verzióadáskor a frissítések automatikusan megtörténnek, Neked nem kell bajlódni vele. Ezen kívül nem kell szervergépről gondoskodnod, a tárhelyről és az adataid biztonságáról mi gondoskodunk. A SMARTBooks az IT felhőszolgáltatójának szerverén, Magyarországon tárolja az adatokat. Az adatokról minden nap biztonsági mentés készül. Természetesen létezik egy tartalék adatközpont arra az esetre, ha az elsődleges központban valami komoly probléma keletkezne. További nagy előny, hogy nem csak egy eszközön tudsz dolgozni. A felhasználói felületek nagyobb képernyőre vannak optimalizálva, így laptop vagy asztali számítógép használatát javasoljuk.
Korlátlanság

Korlátlanság

A SMARTBooks díjcsomagokban a felhasználók száma és a rögzített bizonylatok száma nincs korlátozva, így amikor cégedhez új munkatársak csatlakoznak, vagy megnövekszik a bizonylatforgalom, a csomagdíjad nem változik.
Korlátlanság
Naprakész
Naprakész

Naprakész vezetői információk

A SMARTBooks Business és Könyvelés (vagy Önkönyvelés modul) azonnali, naprakész támogatást ad a vezetői döntésekhez azáltal, ahogyan a céges üzleti, ügyviteli, napi könyvviteli feladatokat okos megoldásokkal átszövi, digitalizálja, integrálja. Az integrált működésnek köszönhetően egy rendszeren belül kezelhetitek a partnertörzset, számlaadatokat, áfaanalitikát, vevő/szállító analitikát. A NAV online kapcsolatnak köszönhetően nemcsak a vevői számlák adatai továbbítódnak a hatóság felé, a bejövői számlák adatai is azonnal megjelennek a Szállító számlák menüben. A vállalkozás pénzügyi folyamatait és a könyvelését valós időben követi le a SMARTBooks rendszere, így nyomon követheted a számlák státuszát. Önkönyvelés esetén a Könyvelés menüben azonnal rendelkezésre állnak a vezetői riportokhoz, bevallásokhoz szükséges információk. Ha könyvelői kapcsolattal rendelkezel, akkor a vezetői riportokat a könyvelőd elkészíti neked, a bevalláshoz szükséges információk pedig a könyvelő rendelkezésére állnak. A rendszeren belül elérhető dokumentumfeltöltőben ellenőrizheted, hogy a feltöltött bizonylatképek már feldolgozásra kerültek-e. Ráadásul a számlaképek mindig megjelennek a számlák mellett, nem kell dossziékban keresgélni. Az információ oda-vissza áramlik, így a könyvelő és a vezető is mindig naprakész lesz a pénzügyekben. Már a rendszerbe való belépést követően,a kezdőképernyőn azonnal láthatsz minden fontos információt a vállakozásod aktuális helyzetéről - grafikusan és számszerűen is. Hozz előre magadnak a kezdőképernyőre minden lényeges szűrt listákat gyorsgombokkal, listanézetet, KPI-t!
Gyors

Gyors szoftverbevezetés

A program használatához elegendő egy regisztráció, (Könyvelés csomag esetén a könyvelt cégek munkakörnyezetének a megnyitása) és már dolgozhatsz is a SMARTBooksban. Amennyiben Számlázz.hu-val regisztráltál, automatikusan összekapcsoljuk a két rendszert, és #profi csomag esetén a vevő számlák, illetve a szállítói számlaképek, valamint a banki adatok - 3 perc eltételtével - automatikusan importálódnak a rendszerbe. A NAV kapcsolat beállítás után a kiállított vevő számlák továbbítódnak a NAV felé, illetve a szállítói számlaadatok is beérkeznek a programba. Minden eszközzel azon vagyunk, hogy minél gyorsabb és egyszerűbb legyen számotokra a beköltözés, ezért az összes fontos paramétert előre beállítottunk Nektek és importokkal segítjük a munkát. A törzsadatok és nyitó adatok importálási lehetőségeinek köszönhetően egy kattintással bekerülnek a rendszerbe pl. a partnertörzs, számlatükör, terméktörzs, nyitott számlák, nyitó raktárkészlet, tárgyi eszközök. Kérdés esetén több csatornán kereshetsz minket: a rendszeren belül, illetve e-mailben is küldhetsz nekünk üzenetet, de telefonon is elérhetőek vagyunk. Igény esetén online konzultáció keretein belül segítünk beállítani a személyes alapadatokat és válaszolunk a program használatával kapcsolatos kérdésekre.
Gyors
Feladatkezelés
Feladatkezelés

Feladat- és üzenetkezelés

A SMARTBooks feladatkezelési megoldásai nagy mértékben megkönnyítik a csoportmunkát. Létre tudsz hozni feladatokat bizonylatokhoz, partnerekhez, termékekhez, felhasználókhoz, és kapcsolattartókhoz rendelten is. A feladathoz felhasználó rendelhető, akár több is, valamint beállítható, hogy a feladat megjelenjen a felelős naptárában. Beállíthatsz emlékeztetőt is a feladatokhoz és bejelölheted, hogy ki kapja az értesítést, továbbá az ismétlődés gyakoriságát és számát is megadhatod. Egyetlen gombnyomással minden képernyőn megnyitható az új feladat rögzítésére alkalmas ablak - ahol éppen eszedbe jut, delegálni tudod adott kollégára a feladatot. Az értesítés beállítható a lejárat előtti napra is, hogy még véletlenül se legyen elfelejtve. A bizonylatokhoz megjegyzést is tudsz írni, amiben szintén megjelölhető a kolléga az elintézendő feladattal. Ha itt megemlítesz egy felhasználót, az illető azonnal értesítést kap, amire kattintva egyidejű kommunikációra lesz lehetőségetek, és rövidre zárhatjátok a kérdést. A feladatokat a Feladataim menüben és a Naptárban tudod nyomon követni, illetve szűrni, és exportálni is tudod őket.
Automatizált

Automatizált bizonylatrögzítés

A SMARTBooks-ba már két rendszerből, a Számlázz.hu-ból és a NAV Online Számla rendszerből is érkezhetnek automatikusan a bizonylatok adatai. Ez kiváltja a kézi bizonylatrögzítést és megtakaríthatod vele a korábban manuális könyveléssel töltött időt. Csökken a hibalehetőség, a rögzített adatokat ezután már csak ellenőrizned kell. Az automatikusan rögzített bizonylatok könyvelését előkontírozási lehetőségekkel segítjük. A Számlázz.hu-ból érkező vevő számlákon szereplő tételek már a számla kiállítását megelőzően kontírozhatók a Számlázz.hu terméktörzsében. A NAV-tól lekért szállító számlák előkontírozása a SMARTBooks-ban található partnertörzsben lehetséges, minden partnerhez megadható egy-egy alapértelmezett termék.
Automatizált
Számlaletöltés
Számlaletöltés

Számlaletöltés a NAV rendszeréből

A 2020-as év egyik nagy újdonsága volt, hogy a NAV Online Számla rendszerben lekérhetővé váltak a vállalkozások számára a szállító számla adatok is. Élve a lehetőséggel, a SMARTBooks-ban már automatikusan, 3 perces gyakorisággal letölthetők ezek a számlaadatok. Ehhez mindössze a NAV Online Számla rendszerben generált technikai felhasználó azonosítók, valamint egy kezdő dátum megadására van szükség. A számlák további beavatkozás nélkül, automatikusan megjelennek a rendszerben, a manuális rögzítés elhagyásával így időt takaríthatsz meg. A naprakészen rendelkezésedre álló adatok alapján azt is láthatod, ha ügyfelednél még van könyvelésre váró számla.
Áfabevallás

Áfabevallás + M lap készítés

Az ÁFA bevallás a bizonylatok rögzítésekor használt ÁFA kódok alapján kerül összeállításra, amelyről az ÁNYK-ba egyedi importálással betölthető xml fájl gombnyomásra előállítható. Az ÁFA időszakok tetszőlegesen felvehetők, a bevallás gyakoriságának megfelelően. A rendszerben alapértelmezetten számos ÁFA kód áll rendelkezésedre, melyeket előzetesen paramétereztünk, hogy az azokhoz tartozó értékek az ÁFA bevallás megfelelő soraiba kerüljenek. Ezek az ÁFA kódok igény szerint tovább bővíthetők és paraméterezhetők. Külön figyelmet fordítottunk az M-lapok megfelelő, automatikus kitöltésére, ezért ehhez kapcsolódóan speciális ÁFA kódokat is létrehoztunk.
Áfabevallás
Digitális
Digitális

Digitális számlakezelés

Többé nem kell a mappákba lefűzött, papír alapú dokumentumok közt keresgélned, mert a SMARTBooks-ban digitálisan is tárolhatod a bizonylatokhoz tartozó számlaképeket. Ráadásul a szállító számlák szerkesztő felületén osztott képernyőn is megjeleníthető a számlaképek mellett a számlák minden adata, így soha nem volt még ilyen egyszerű az adatok összehasonlítása. A számlaképeken felül egyéb dokumentumokat, például szerződéseket, teljesítés igazolásokat is csatolhatsz közvetlenül a bizonylatokhoz, így könnyedén visszakereshető minden, amire csak szükséged lehet.
Riportok

Vezetői riportok

A könyvelt adatokból a rendszerben létrehozható sablonok segítségével könnyedén előállíthatsz különböző riportokat, hiszen a sablonokat csak egyszer kell összeállítani, ezután egy gombnyomással frissíthetők a benne lévő adatok. Részletesebb riportok készítéséhez használj a bizonylatok rögzítésekor dimenziókat is, így többféle megközelítésből is vizsgálhatóvá válnak majd az adatok. A vezetői riportok főkönyvi számokból, valamint mérőszámokból építhetők fel és testreszabhatók. Minden vezetői riport exportálható Excel-fájlként.
Riportok
Adatimportálás
Adatimportálás

Adatimportálási lehetőségek

A rendszerben automatizált és manuális adatimportálási lehetőségek is rendelkezésedre állnak (partnertörzs, terméktörzs, bérfeladás, tárgyi eszköz adatok, bankkivonatok, vevő és szállító számlák stb.). A manuális importok Excel-fájlok segítségével történnek, melyekhez mintafájlokat biztosítunk, kitöltésükhöz pedig elegendő a felhasználói szintű Excel ismeret. Az importot információs listával segítjük, ha az importálandó fájl valahol javítandó. Automatizált importálási lehetőség a vevő és szállító számlák esetében érhető el, valamint hamarosan a banki tranzakcióknál is. Az automatizált importokhoz előbeállítás szükséges: Számlázz.hu fiók összekapcsolása a SMARTBooks fiókkal, és/vagy NAV Online Számla rendszer kapcsolat beállítása.
Tárgyi eszköz

Tárgyi eszköz modul

A rendszer tárgyi eszköz modulja testreszabható, igény szerint beállíthatod a főkönyvi feladási időszakok gyakoriságát, valamint tárgyi eszköz csoportonként az egyes eseményeket érintő főkönyvi számokat is. A már meglévő tárgyi eszközeidet egy Excel-fájl segítségével, néhány kattintással importálhatod a rendszerbe, ahol a tárgyi eszközöket érintő eseményekről jegyzőkönyveket is találsz. A beszámoló kiegészítő mellékletének összeállítását a tárgyi eszköz mozgások és a tárgyi eszköz analitika összesítő sorai segítik.
Tárgyi eszköz
Dimenziókezelés
Dimenziókezelés

Dimenziókezelés

Az időszaki riportokhoz, kimutatásokhoz hasznos funkció a rendszerben található dimenziókezelés. Minden bizonylathoz, sőt, akár minden tételsorhoz két, eltérő dimenziót is megadhatsz (munkaszám és részlegszám dimenziók), amelyekre a szűréseket beállítva lekérdezéseket indíthatsz. Segítségükkel a vezetői riportokat is többféle megközelítésben vizsgálhatod. Mindkét dimenzió típusból korlátlan darabszámú rögzíthető. A dimenziótípust kötelezően kitöltendővé teheted a választott főkönyvi számoknál, így azok megadása nélkül a bizonylatok nem könyvelhetők, ezzel biztosítva, hogy egyetlen tételt se felejts el besorolni.
Sales folyamatok

Értékesítési folyamat támogatása

Már az ügyfélkapcsolat kezdetétől rögzítheted a partneradatokat, nyilván tudod tartani az ügyfél- illetve vevőjelöltekkel folytatott telefonhívásokat, a találkozókat, nyomon követheted a kapcsolat alakulását az ajánlatadásig. A partneradat a Bisnode adatbázisa segítségével könnyedén rögzíthető, kapcsolattartók, címek, illetve feladatok rendelhetőek hozzá. A partner rögzítése után azonnal létrehozható a szükséges bizonylat, a Partner szerkesztése ablak bezárása nélkül. Az értékesítési folyamat segítése érdekében a partnerekhez kedvezmények rögzíthetőek, ami az adott partner kiválasztásakor a bizonylatokon automatikusan kitöltésre kerül. Az ajánlat elkészítésekor rugalmasan kezelhető a termék és a terméknév, illetve a termék kiválasztásakor azonnal megjelenik az árrés mértéke, az utolsó beszerzési árhoz viszonyítva. A program figyelmeztet arra is, ha a beszerzési árnál alacsonyabb az értékesítési ár, ezzel is kizárva a hibalehetőségeket. Arra is van lehetőség, hogy módosított verziót készíts az ajánlatból, nem kell újra rögzíteni a tételeket. Az elfogadott árajánlatból egyetlen gombnyomással vevői megrendelés, majd abból rögtön számla, szállítólevél, esetleg beszerzési rendelés is készíthető. A szállítólevélből pedig igény esetén könnyedén garancialevél generálható. Reklamáció esetén a vevői visszáru a szállítólevélből tételesen kiválasztható, majd raktárbevétként rögzíthető.
Sales folyamatok
Feladat menedzsment
Feladat menedzsment

Feladatok nyilvántartása

A SMARTBooks feladatkezelési megoldásai nagy mértékben megkönnyítik a csoportmunkát. Létre tudsz hozni feladatokat bizonylatokhoz, partnerekhez, termékekhez, felhasználókhoz, és kapcsolattartókhoz rendelten is. A feladathoz felhasználó rendelhető, akár több is és beállítható, hogy a feladat megjelenjen a felelős naptárában. Beállíthatsz emlékeztetőt is a feladatokhoz és bejelölheted, hogy ki kapja az értesítést, továbbá az ismétlődés gyakoriságát és számát is megadhatod. Egyetlen gombnyomással minden képernyőn megnyitható az új feladat rögzítésére alkalmas ablak - ahol éppen eszedbe jut, delegálni tudod adott kollégára a feladatot. Az értesítés beállítható a lejárat előtti napra is, hogy még véletlenül se legyen elfelejtve. A bizonylatokhoz megjegyzést is tudsz írni, amiben szintén megjelölhető a kolléga az elintézendő feladattal. Ha itt megemlítesz egy felhasználót, az illető azonnal értesítést kap, amire kattintva egyidejű kommunikációra lesz lehetőségetek, és rövidre zárhatjátok a kérdést. A feladatokat a Feladataim menüben és a Naptárban tudod nyomon követni, illetve szűrni, és exportálni is tudod őket.
Készletkezelés

Átlátható készletkezelés

A SMARTBooksban történő naprakész készletkezelés legnagyobb előnye, hogy két gombnyomással azonnali információhoz juthatsz az aktuális készletről. A készletmozgásokat vagy a legutolsó leltárt is könnyedén eléred, illetve az egyes termékekhez tartozó összes mozgást vissza tudod követni a terméktörzsben. A raktári bevételezést rögtön elkészítheted a beszerzési rendelésből, nem kell újra rögzíteni a tételeket. A szállítólevelet pedig ki tudod állítani a raktárbevétből, nem kell külön ablakot megnyitni és még azt is kiválaszthatod, hogy a termék árával együtt vagy anélkül szeretnéd kinyomtatni. A vevői/szállítói visszárut is könnyedén tudjátok kezelni, hiszen a partnerhez tartozó szállítólevélből, illetve a raktárbevétből azonnal kiválasztható a reklamációs tétel. Lehetőségetek van speciális mozgások (pl. blokkolás, selejtezés) és termékek (pl. gyáriszámos, sarzskezelt) rögzítésére is. A megfelelő csomag választásával több raktárat is kezelhettek, raktárközi mozgásokat is tudtok létrehozni. Ha összeszereléssel foglalkoztok, az egyszerűsített gyártás funkcióval rögzíthetőek az összeszerelések adatai, az előre paraméterezett termékösszetevők alapján. A könyvelésnél (is) fontos lehet a múltbéli készlet lehívása, a SMARTBooksban erre is van lehetőséged, és hamarosan elérhető lesz az Intrastat jelentés is.
Készletkezelés
Dokumentumkezelés
Dokumentumkezelés

Dokumentumkezelés

Egyrészt a bizonylatokhoz, partnerekhez, termékekhez lehetőséged van dokumentumokat, szerződéseket, engedélyeket, terveket, fényképeket csatolni külső forrásból. Másrészt a feltöltött dokumentumokat a SMARTBooks rendszerén belül az általad tetszőlegesen létrehozott mappákba rendezheted, melyek aztán hozzácsatolhatók a megfelelő bizonylathoz. Itt tárolhatod a lementett bankbizonylatokat, pénztárbizonylatokat, vevő számlákat, szállítói számlákat, vegyes bizonylatokat, illetve bármilyen szerződést, engedélyt. Fontos tudni, hogy ezen a menüponton keresztül kommunikálni tudnak egymással a SMARTBooks Business és a SMARTBooks Könyvelés felhasználói, mert mindkét oldal látja a feltöltött fájlokat. Sőt, ezt a menüpontot díjmentesen használhatja a SMARTBooks-ot használó könyvelők minden ügyfele! Cégvezetőként elég regisztrálnod a SMARTBooksba Business csomagba, 30 napig díjmentesen kipróbálhatod, és ha nem fizetsz elő, akkor is nyertél egy tárhelyet, amit a könyvelőddel közösen használhatsz. Mindkettőtöknek több ideje marad a hatékony munkavégzésre.
Integrált könyvelés

Integrált könyvelés

A SMARTBooks Könyvelés és Business csomagok közötti kapcsolat megteremti az üzleti, ügyviteli folyamatok és a napi könyvvitel hatékony együttműködését. Az integrációnak köszönhetően egy rendszeren belül kezelhetitek a partnertörzset, számlaadatokat, áfaanalitikát, vevő/szállító analitikát. A vállalkozás pénzügyi folyamatait és a könyvelését valós időben követi le a SMARTBooks rendszere, így nyomon követheted a számlák státuszát, azonnal rendelkezésre állnak a vezetői riportokhoz, bevallásokhoz szükséges információk. A rendszeren belül elérhető dokumentumfeltöltőben ellenőrizheted, hogy a feltöltött bizonylatképek már feldolgozásra kerültek-e. A számlaképek mindig megjelennek a számlák mellett, nem kell dossziékban keresgélni.
Integrált könyvelés
Nav
Nav

NAV-álló számlakiállítás

Minden, a SMARTBooks rendszerből kiállított vevő számla beküldésre kerül a NAV felé, a kötelező adatszolgáltatásnak megfelelően, sőt a rendszerbe automatikusan megérkeznek a belföldi szállítói számlák a NAV Online Számla Rendszeréből. Az adatszolgáltatási kötelezettség teljesítéséhez NAV Online Számla regisztrációval kell rendelkezni, annak felületére kell feltölteni a számlaadatokat. A számlatömbből számlázóknak ezt számlánként egyesével, manuálisan szükséges megtenni, de ha a SMARTBooks-ból számlázol, az adatszolgáltatás teljes mértékben automatizálható. Ehhez csak egyszerűen össze kell kötni a két rendszert a technikai felhasználó és az ahhoz tartozó jelszó, aláíró kulcs és csere kulcs megadásával. Az automatikus adatszolgáltatás során a számla kiállításakor a rendszer ellenőrzi, hogy adatszolgáltatásra kötelezett-e a számla. Amennyiben igen, automatikusan elküldi az adatokat a NAV rendszerébe. A sikeres adatszolgáltatásról azonnal visszajelzés érkezik. NAV Online Számla Adatszolgáltatás menüben azt is jelzi a program, ha nem sikerült a beküldés, és természetesen hibaüzenet is kapunk. Lehetőség van a kiállított számlák elektronikus továbbítására, akár a hozzárendelt csatolmányokkal együtt is.
Beszerzéstámogatás

Beszerzés támogatás

A munkádat megkönnyítjük a beszállítói árlista és az időszakos beszállítói akciók kezelésének lehetőségével. A beszerzési rendelésnél az árlista és a partner kiválasztása után, csak az adott árlistába feltöltött termékek választhatók ki, az előre paraméterezett árral. Az érvényességi időszak lejárta után az árlisták pedig nem használhatóak. A beszerzést a program azzal is támogatja, hogy beszállítói termékkódot és terméknevet tudsz rögzíteni termékekhez, illetve fő beszállítót is. Beszerzőként talán a legfontosabb funkció, hogy a vevő rendelésből két gombnyomással beszállítói rendelés készíthető, anélkül, hogy bárkivel is kellene egyeztetni közben. A folyamatot ezután sem kell megszakítanod, az áru megérkezésekor elegendő a beszerzési rendelést megnyitnod, ebből indíthatod is a raktárbevétet, közben, ha szükséges, lehetőség van módosítani is. A folyamat záró lépéseként a NAV rendszeréből érkezett szállítói számlát a listából kiválasztva egyszerűen a raktárbevéthez tudod kapcsolni. Beszerzési rendelést rendelési tételek és a minimum alatti készlet riportból indulva, valamint raktárközi átadásból is tudsz készíteni. A minimum (és maximum) készlet feltöltése szintén hatékonyabbá teszi a beszerzést, hiszen a rendszer az adatok alapján automatikusan számol, csak el kell küldened a partner felé a megrendelést. Reklamációs tétel esetén a beszállítói visszáru tételei a raktárbevétből könnyedén kiválaszthatóak, majd kiadhatóak.
Beszerzéstámogatás
Webshop
Webshop

Webshop interfész

Hamarosan elérhető a rendelések és készletek automatikus szinkronizációja a Shoprenter webshopokkal.